16 januari 2009

Spotify

Tänkte botanisera lite på Spotifys site. Men man måste vara inbjuden av någon med konto för att själv kunna skaffa konto.

Så om du som läser detta är medlem där får du gärna skicka en inbjudan till mig. Adressen är johannes (at) independent.nu.

5 kommentarer:

Johannes Pinter sa...

Tack så mycket "alpha60" för inbjudan!

Fredrik Broman sa...

Varsågod! Hoppas du hittar musiken du letar efter. Själv är jag mycket nöjd med Spotify hittills.

Johannes Pinter sa...

Ja herregud, och mer därtill! Tack igen! Ju mer man söker och klickar runt desto mer hittar man som man inte trodde att man behövde :)
Vad jag dock inte fattar är hur man kommer åt "and 175 more..." när man gjort en sökning på det ena eller andra. Men det kommer väl.

Johannes Pinter sa...

...radiofunktionen är ju genialisk...

Anonym sa...

Lite OT: såg av en ren tilfällighet Blå måndag och blev minst sagt förvånad när jag såg att 1. Du har klippt den Johannes! 2. Roland Sterner (den gammle filmfotografräven och min filmskolelärare) har plåtat filmen. Kan du inte berätta lite om filmen. Vad hade ni för budget? Vem finansierade? Vad användes för kamera? Var spelades den in?
Tyckte dock filmen var usel. Kändes som man försökt göra lite Killing Zoe stuk, och var lite smårolig ibland. Men mycket var väldigt taffligt och det fula videofotot kändes taffligt. Förlåt Roland! Roland är jävlig säker på teknik och så. men sätter rätt tråkigt ljus.
/Birro