02 juni 2009

a man's gotta do...

...what a man's gotta do.

I mitt fall handlar det om att slita varg för den stundande långfilmsinspelningen i sommar. Filmen heter SKILLS och är gjord tillsammans med producenten Tomas Amlöv. Vill inte orda så mycket om storyn, men konceptet rör sig kring ett antal kids med olika extrema talanger som skateboard, parkour, kampsport, streetdance mm. Dessa hamnar i en actionbetonad, stundtals komisk och ofta dramatisk historia.

Vi går i produktion i slutet av juni och arbetar sedan i två intensiva 20-dagars inspelningsblock över sommaren. Ska bli KUL att göra denna film!

Dessutom ligger en massiv rewrite av ACCIDENT MAN i pajpen. Men den kommer att få vila tills inspelningen av SKILLS är klar i mitten av augusti.

Har även klippt en långfilmer (svenska HEJ HAWAII) och klippt om en annan långfilm (bulgariska EASTERN PLAYS som tävlade i Cannes) under våren, förutom att jag klippt lite scener i Anders Bankes muskliga actionspektaket NEWSMAKERS.

Ovanpå allt detta har familjen sålt villan, och vi flyttar in i en femrums takvåning under juli månad (i brejket av SKILLS-inspelningen).

Livet bjuder på för mycket att göra helt enkelt. Och då får bloggandet stå tillbaka. men jag återkommer.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Johannes, vill du vara snäll och maila mig? Hittar inga kontaktuppgifter till dig, har ett par frågor nämligen.
staffan.estberg@gmail.com

Mvh
-Staffan Estberg

Anonym sa...

"femrums takvåning"? Ojoj, det går bra nu!

/Edstr