11 mars 2008

Trött...

Tre dagars företagsfilmande på pappersbruket Billerud utanför Norrköping är över, och man känner sig lagom mosig, tärd och trött. 3 x 12-timmarsdagar för att få allting i burken inom nödvändiga tidsramar får även en mer rutinerad filmarbetare att krokna. Inte minst då en av inspelningsplaserna var inne i själva maskinhallen med en mullrande ljudnivå långt över alla tillåtna gränsvärden, som kräver hörselskydd som gör det i princip omöjligt att kommunicera. Knepigt!

Men det var ett mycket bra team som gjorde upplevelsen behaglig och lättflytande trots långa dagar och komplicerade scenerier. Och vi har mer än nog med skitsnygga bilder (bl.a. interiört på fejkad oljerigg), så bildtorsk är det sista jag kommer att vara när jag startar upp AVIDen under onsdagen.
Och Fidofilm sätter igång med all ball CGI! Detta kommer att bli en fett skön produkt i slutänden!

More to come...

2 kommentarer:

ahlgren sa...

Det blev inte som när TV3 skulle spela in ett program med dockan Skurt på pappersbruket på Hammarö hemma i Värmland? Kamerateamet råkade tappa något i pappersmaskinerna så det blev driftsstopp och TV3 fick punga ut 100 000-tals kronor i ersättning. Riskabelt att filma på pappersbruk... :)

Johannes Pinter sa...

Haha. Kul anekdot! Undrar om inte Filip och Fredrik har med den i sin bok 100 höjdare.

...och nej, vi klarade oss ifrån missöden :)