04 april 2007

Pigment postprod

Nu är "PIGMENT - höst" äntligen färdigklippt.

Skeppade över alla effektkrävande bilder till eminente effektmakaren Anders igår. Dansande höstlöv och ett knivblad som tränger in i en kropp står på agendan.
Ser mycket fram emot att få klippa in resultatet i filmen!

Medan jag väntar kommer jag inte att rulla tummarna. Ljudarbetet kräver sitt, och även looken på filmen behöver fastställas.

Det är kreativt och KUL att göra film!

3 kommentarer:

Fred Anderson sa...

Jättekul Johannes! Vi är alla nyfikna på resultatet! Själv försöker jag desperat hitta jobb i Stockholm, men det går segt... börjar tröttna rejält på lilla Östersund och den totala frånvaron av vettig kultur :)

Johannes Pinter sa...

Hm, småstäder är rena döden för en kreativ person. Är just nu i Härnösand, hos min frus syster med familj. Hon har en systerson som sysslar med musik - eller VILL syssla med musik that is: musikscenen är inte så stor i denna stad (den består av typ... honom).
Så stick från Östersund så fort det går. Så ska vi göra film tillsammans i Stockholm! Har fått blodad tand efter PIGMENT-episoden.

Fred Anderson sa...

Jag söker två-tre jobb per vecka nu... och sedan kommer jag att flänga neråt Stockholm en hel de närmsta månaderna på grund av trettioårsdag, vänner och givetvis dokumentärfilmsinspelningen. Lika bra att göra sig hemmastad där :)

Så jag är på!