26 april 2006

SPAM paus

Hm. Jobbigt.
Har nu diskuterat fram och tillbaka med min manager om utvecklingen med SPAM. Vi är överens om att några lite större förändingar ska göras för att förstärka vissa grundelement i storyn. Gott nog, eftersom det historien kommer att bli mycket starkare av det.

Dock blir man lite trött av att vända tillbaka och "börja om från början".
Ok, riktigt så allvarligt är det inte. Men ändringarna gör att jag måste tänka om från grunden.

Så jag har lagt undan manuset ett tag. Inspirationen har tagit paus, och jag kan inte få något gjort utan den.
Istället tittar jag på ett par andra idér som jag under den senaste månaden fått. Utvecklar lite för att senare gå tillbaka till SPAM och se om jag kan ruska upp den på benen igen.

Jag hoppas och tror att det ska gå bra. Faen, ett år av ens liv ska inte bara få vara kastas bort så där.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm man undrar ju över dessa ändringar. Är det för: 1. Manuset helt enkelt inte faller dom i smaken 2. Strukturella fel 3. Garvade Hollywood-människor som sett allt och letar efter något unikt (som dom kommer att få svårt att hitta).

/edström

Johannes Pinter sa...

Edis:
det är nog lite punkt 2, som nu ska kammas till - ganska lätt, eftersom man kan bolla runt scener och komma på vad som behöver adderas.
Och även lite punkt 3 - japansk ghost horror är ju inget unikt numera, men samtidigt är det något som funkar på publiken, så influenserna är ett plus i sammanhanget.
Punkt 1 finns kanske med nånstans i bakgrunden, men de är tillräckligt proffsiga att inte gå efter sin egna privata smak.

Anonym sa...

Ja, formentlig sa det er